go devil longtail problem | TigerDroppings.com

Posted byMessage
failuretocommunicate
LSU Fan
Lafayette
Member since Dec 2007
542 posts

go devil longtail problem


I have an 18hp vanguard briggs engine that powers my mud boat. last Friday after putting out decoys I hit a stump and the engine killed. Engine cannot/won't spin the prop now......seems to be frozen. I can't manually spin the prop either. I'm assuming I have a shaft problem (and not an engine issue).

OBers thoughts? I'm not much of a mechanic........any suggestions of someone in the Lafayette the might be familiar with these things?

TIA







Back to top
Share:
Bussemer
LSU Fan
Heading South
Member since Dec 2007
2358 posts

re: go devil longtail problem


Hit it with a hammer!

Seriously, try and spin the prop with a "soft" hammer. Happened to me before. If that doesn't work, take it to Coco, probably a bent/broken shaft






Back to top
swelbo1
LSU Fan
Deridder
Member since Sep 2004
60 posts

re: go devil longtail problem


It's the magnets in he fly wheel. Got to take it to Coco. I had the same problem a few years ago.





Back to top
failuretocommunicate
LSU Fan
Lafayette
Member since Dec 2007
542 posts

re: go devil longtail problem


magnets in flywheel doesn't sound good.

Who/where is coco? I'm not a regular to the OB







Back to top
swelbo1
LSU Fan
Deridder
Member since Sep 2004
60 posts

re: go devil longtail problem


It's not that big of a deal. He's the owner of go devil in baton rouge.





Back to top


Back to top




//